:: اخبار


برگزاری مجموعه کارگاه های کار و پژوهش شرکت ژیرو - صنعان مارابی - کامیاب طاهرنژادیان - ستار امیری - محمد جهانبخش
برگزاری مجموعه کارگاه های کار و پژوهش شرکت ژیرو - صنعان مارابی - کامیاب طاهرنژادیان - ستار امیری - محمد جهانبخش

در این کارگاه 4 موضوع زیر مطرح می شود: 1- معرفی پایگاه های استنادی و شاخص های جهانی و ملی جهت رتبه بندی های جهانی مجلات علمی (مهندس صنعان مارابی) 2- فرایند جذب پسا دکتری (مهندس کامیاب طاهرنژادیان) 3-اختصاص پژوهانه در سال 1404 (مهندس ستار امیری) 4- فعالیت های شغلی همگام با تحصیل - مشارکت مستقیم دانش و تجربه (مهندس محمد جهانبخش)



برگزاری کارگاه سیستم‌های مخابراتی بی‌سیم: از تئوری تا شبیه‌سازی - دکتر فرزاد حسین‌پناهی

شبیه سازی سیستمهای مخابراتی فرصتی ارزشمند برای درک عمیقتر مفاهیم نظری و پیوند آنها با کاربردهای عملی فراهم می.آورد این ،فرآیند با فراهم ساختن امکان مشاهده و تحلیل رفتار سیستم در شرایط مختلف به شما این توانایی به سرعت تاثیر تغییرات پارامترها را بررسی کرده و در جهت بهینه سازی عملکرد سیستم گام بردارید متلب و سیمولینک به عنوان ابزارهایی ،قدرتمند فرآیند طراحی را با کاهش هزینهها و تسریع ساخت نمونههای اولیه ساده تر میکنند مهندسان میتوانند با استفاده از این محیط سیستمهای ارتباطی را به صورت دقیق طراحی و ارزیابی کرده و نقاط قوت و ضعف آنها را شناسایی نمایند. همچنین پژوهشگران با بهره گیری از شبیه سازی و مدل سازی ایده های نوآورانه، امکان بررسی سناریوهای متنوع را داشته و به این ترتیب میتوانند مسیر توسعه در حوزه مخابرات را هموارتر سازند. برای دانشجویان نیز یادگیری اصول شبیه سازی پلی میان آموزش تئوری و تجربه عملی ایجاد میکند؛ به گونه ای که با تسلط بر این اصول درک عمیق تری از دروس تخصصی پیدا کرده و آمادگی بیشتری برای فعالیت در صنعت و ورود به بازار کار به دست می آورند در این کارگاه ضمن مرور اجمالی برخی مفاهیم اساسی مخابرات بیسیم به بررسی نکات مهم در شبیه سازی سیستمهای مخابراتی در قالب چند مثال پرداخته میشود.



شبکه‌های عصبی در پایتون، شروعی ساده برای دانشجویان برق- دکتر فریدون حسین‌پناهی

با گسترش روزافزون کاربردهای هوش مصنوعی در حوزههای مختلف مهندسی آشنایی با مفاهیم پایه ای یادگیری ماشین و شبکه های عصبی برای دانشجویان مهندسی برق نیز به یک مهارت کلیدی تبدیل شده است. در این کارگاه آموزشی مفاهیم اصلی شبکه های عصبی به زبان ساده و به صورت کاربردی آموزش داده میشود به ویژه برای دانشجویانی که زمینه برنامه نویسی یا تجربه قبلی در حوزه هوش مصنوعی ندارند. تمركز كارگاه بر پیادسازی مدلهای ساده شبکه عصبی با استفاده از زبان پایتون است؛ به شکلی که درک شهودی و عملی شرکت کنندگان تقویت شود مطالب ارائه شده میتواند مقدمه ای برای استفاده از یادگیری ماشین در حوزه هایی مانند پردازش سیگنال، سیستمهای کنترلی و مخابرات باشد شرکت در این کارگاه نیاز به پیش زمینه در یادگیری ماشین ندارد؛ تنها آشنایی اولیه با پایتون کافی است.



طراحی، اجرا، بهره‌برداری و ارزیابی اقتصادی سیستم‌های برق خورشیدی - دکتر شورش شکوهی

در دنیای رو به پیشرفت امروز تامین انرژی برای صنایع مختلف و زندگی روزمره از اهمیت بسزایی برخوردار است و از آنجا که منابع انرژی‌های فسیلی محدودند، لذا بحث تامین انرژی از منابع تجدید پذیر همچون انرژی آب، باد، زمین گرمایی و انرژی خورشیدی مورد توجه قرار گرفته است. در این بین، انرژی خورشیدی سهل الوصول‎‌تر و تامین آن ارزانتر از سایر انرژی‌هاست. در کشورهای پیشرفته و در حال توسعه اقبال روز افزونی به تامین انرژی برق از طریق احداث نیروگاه‌های کوچک و بزرگ خورشیدی به وجود آمده است، آنچنانکه در بسیاری از آن‌ها انرژی مورد نیاز هر بخش صنعتی و یا بخش مسکونی، از طریق احداث نیروگاه خورشیدی متناسب آن، مستقلا تامین شده و مازاد آن نیز به سایر مصرف کنندگان مجاور فروخته می‌شود. لازم به ذکر است که کشور ایران نیز با توجه به شرایط خاص آب و هوایی یکی از مناطق مستعد از نظر استفاده از انرژی خورشیدی برای تولید برق به شمار می‌رود. در این کارگاه، طراحی و نصب سیستم خورشیدی به همراه ارزیابی اقتصادی و همچنین بررسی دستورالعمل‌های ساتبا به طور کامل شرح داده می‌شود.






فایل های مورد نیاز

اطلاعیه

  • اطلاعیه ارائه آنلاین مقالات پوستری

  • پیرو درخواست‌های متعدد شرکت‌کنندگان محترم مبنی بر امکان ارائه آنلاین برای مقالات پوستری با دلایل موجه، به اطلاع می‌رساند:

    ارائه دهندگان محترم مقالات پوستری موظفند ضمن تهیه پوستر خود بر اساس قالب (تمپلت) کنفرانس، نسخه چاپی آن را به دبیرخانه کنفرانس ارسال نمایند.

    همچنین، ضروری است یک  QR Code(رمزینه پاسخ سریع) حاوی راه ارتباطی (مانند ایمیل، آدرس صفحه شخصی یا شناسه پیام‌رسان) ارائه دهنده بر روی پوستر درج گردد.

    علاوه بر این، ارائه دهندگان باید در روز پنجشنبه، مورخ 11 اردیبهشت، از ساعت 8:30 تا 10:30، به صورت آنلاین و بر خط در دسترس باشند تا به سؤالات شرکت‌کنندگان و داوران  پاسخگو باشند.

  • اطلاعیه ثبت‌ نام در کارگاه‌های آموزشی


  • اطلاعیه ثبت نام کارگاه‌های آموزشی بیست و یکمین دوره کنفرانس ملی دانشجویی مهندسی برق

    دانشجویان و علاقه‌مندان گرامی،

    بدین وسیله به اطلاع می‌رساند بیست و یکمین دوره کنفرانس ملی دانشجویی مهندسی برق، کارگاه‌های آموزشی متنوع و کاربردی را به صورت کاملاً رایگان برگزار می‌نماید. این کارگاه‌ها فرصتی بی‌نظیر برای ارتقاء دانش و مهارت‌های تخصصی شما در زمینه‌های مختلف مهندسی برق فراهم می‌آورند.

    تاریخ برگزاری کارگاه‌ها: ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۴

    هزینه شرکت در کارگاه‌ها: رایگان

    هزینه دریافت گواهی شرکت: ۵۰,۰۰۰ تومان

    دانشجویانی که تمایل به دریافت گواهی شرکت در کارگاه‌ها را دارند، می‌توانند با پرداخت مبلغ ۵۰,۰۰۰ تومان، گواهی معتبر دریافت نمایند.

    مهلت ثبت نام: تا ۷ اردیبهشت ۱۴۰۴

    از تمامی علاقه‌مندان دعوت می‌شود تا در این فرصت ارزشمند شرکت نموده و از دانش و تجربیات اساتید و متخصصین بهره‌مند گردند.


    نحوه ثبت نام:





    برای کسب اطلاعات بیشتر می‌توانید به وب‌سایت کنفرانس مراجعه نموده یا با دبیرخانه تماس حاصل فرمایید.

    با آرزوی موفقیت برای تمامی شرکت‌کنندگان.

    دبیرخانه بیست و یکمین دوره کنفرانس ملی دانشجویی مهندسی برق

     

    سامانه احراز اصالت گواهینامه

    پایگاه اطلاعات پژوهشی

    پوستر کنفرانس

    © کلیه حقوق این وب سایت محفوظ می باشد .
    طراحی و پیاده سازی شده توسط : همایش نگار ( ویرایش 10.0.6)